You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Üdvözöljük Pacsér honlapján!

Krivaja folyó völgye a központban

Üdvözöljük Pacsér honlapján!

Horgásztó

Üdvözöljük Pacsér honlapján!

Gyógyfürdő

Üdvözöljük Pacsér honlapján!

A falu központja

Új év, új hal

2010.02.02.

A 2010 -es évre készülődik a pacséri sporthorgász egyesület A tavalyi év végén tartott éves közgyűlést a pacséri sporthorgász egyesület. Az egyesület tagjai bizalmat szavaztak a jelenlegi elnökségnek és még 4 évre meghosszabbították a megbízatását, tudtuk meg Breznyák Jánostól, az egyesület régi-új titkárától.

Az elnök továbbra is Nagy Sándor maradt. A közgyűlés elfogadta az egyesület 2010-es programtervét is, ami hét horgászversenyt lát elő az idei évre és öt éjjeli horgászatot. Tervben van egy horgászsuli megszervezése és öt munkaakció is, melyek során a tó környékét szeretnék rendbe tenni. A horgászok az év során, más szervezetekkel együtt, részt fognak venni különböző rendezvényeken és dolgozni fognak a falusi és horgászturizmus fejlesztésén. Az egyesület 2010-es programtervének leglényegesebb pontja az Akácos melletti tó halállományának gyarapítása. Az előző évben már zajlott hasonló akció, s a tervek szerint az idén 2 tonna nemes halat fognak a tóba engedni.

A közgyűlés elfogadta az idei horgászengedélyek árát, amibe az egyesület tagsági díja is bele van számítva. Az éves engedély három botra 4100, két botra 2900 dinár, a 15 évnél fiatalabb horgászoknak pedig egy botra 500 dinár. Ebben az évben a második és harmadik kifogott nemes hal elvitele 500 dinárba kerül.

A pacséri sporthorgász egyesület idei, tervezett költségvetése 700 000 dinár.

66_1.jpg59_1.jpg

forrás:Magyar Szó